Teljeskörű elektromos autó töltés

Töltőállomás értékesítés telepítéssel, egyedi megoldások tervezése, kivitelezése

Tudta, hogy elektromos autóját jóval alacsonyabb költségek mellett használhatja mint az eddig megszokott robbanómotoros verziókat?

       És itt természetesen nem csak arra kell gondolni, hogy az elektromos autók szervizigénye az alkalmazott technológia miatt jóval alacsonyabb, hanem arra is, hogy maga a villamos energia alkalmazása pénzben kifejezve is jelentősen alacsonyabb üzemeltetési költséget eredményez. Ennek maradéktalan kiaknázásához a legjobb megoldás egy saját töltő alkalmazása akár az otthonában, akár a munkahelyen, akár bármely kisközösségben. Az általunk ajánlott megoldásokkal elérheti hogy 100 km -t - az autó fogyasztásától függően - mindössze 700-1400 Ft körüli költséggel tehessen meg! Egy hagyományos benzin vagy dízel üzemű autóhoz képest ez jelentős megtakarítás, hiszen ezek az autók 100 km megtételéhez átlagosan 3600-4800 Ft körüli összeget emésztenek fel!

Gondoljon a pénztárcájára!  Számoljon.... megéri!!!

Ingyenes helyszíni felmérés !!!

Megtervezzük, telepítjük komplett töltési rendszerét, legyen szó akár egy darab töltőről az Ön garázsában, vagy akár tucatnyi töltőberendezésről vállalatának parkolójában, parkolóházában.

Azonosítást nem igénylő, "Plug & Charge", 11 kW-os, fali töltőállomások

nettó 190.000,- Ft-tól, telepítéssel már nettó 499.000,- Ft-tól!

Azonosítást nem igénylő, "Plug & Charge", 22 kW-os, fali töltőállomások

nettó 230.000,- Ft-tól, telepítéssel már nettó 559.000,- Ft-tól!

Válassza a minőséget! Hívjon minket! +36-70-615-6348

A töltési lehetőségek autótípusonként

     Ha autótípusra vonatkozóan szeretne tájékozódni az általunk kínált töltési lehetőségekről, akkor ezen a LINK-en érdemes szétnéznie.

      Itt megtalálhatja a legnépszerűbb autógyártók aktuális kínálatára vonatkozó információkat többek közt arról is mint például az adott típus esetében az elérhető maximális töltési kapacitás, a töltéshez szükséges idő.

Kérdései vannak? Hívjon minket! +36-70-615-6348

      A KNZ Automotive célja, hogy segítsen ügyfeleinek abban, hogy a számukra legkedvezőbb, költséghatékony megoldást találják meg elektromos autójuk üzemeltetése kapcsán. Éppen ezért teljeskörű, komplett szolgáltatást kínálunk, vagyis nem csak a töltőberendezések értékesítésével, hanem azok telepítésével és üzembe helyezésével is foglalkozunk, egyfajta csomagként, teljes megoldásként kínálva a töltés lehetőségét az ügyfeleinknek. A tevékenységünkhöz tartozik továbbá valamennyi OCPP kompatibilis - tehát nem csak az általunk értékesített - töltőberendezés szoftverezése is, amelynek keretében a biztonságos, folyamatosan távfelügyelt üzemeltetéstől a teljes e-mobilitás biztosításáig mindenféle megoldást tudunk kínálni ügyfeleinknek. Ha ennek igénye felmerül, akkor akár az ügyfél számára telepített töltőberendezést nyilvánossá, fizetőssé tudjuk tenni, megjelenítve azt az internetes felületeken és így bárki számára elérhetővé téve a töltés lehetőségét.

     Kínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy az képes legyen teljesen lefedni a magán- illetve kisközösségi felhasználók, a munkahelyek, a kis- és középvállalkozások esetében felmerülő igényeket.

Az általunk telepített rendszerek megvalósításához Alfen, Mennekes, Webasto, Etrel és Ekoenergetyka gyártmányú töltőket és kiegészítőket, valamint a Mobility és a Greenetik szoftvermegoldásait alkalmazzuk.