Etrel INCH PRO

Professzionális töltőberendezés  -  nyilvános, vállalati, lakóközösségi megoldásokhoz is

Elegáns, letisztult külső dizájn és vandálbiztos kialakítás jellemzi az Etrel töltőcsalád INCH PRO modelleit. Felszereltsége tetszés szerint konfigurálható. Akár LAN, Wifi, GSM modemmel is felszerelhető annak érdekében, hogy akadálytalanul illeszthető legyen költségmegosztásra alkalmas elszámolási rendszerekbe. Használata korlátozható RFID kártyával, PIN kóddal, vagy akár applikációval is. Telepítését megkönnyíti, hogy beépített életvédelmi relével rendelkezik, így amellett, hogy egyszerűbb, alacsonyabb is a telepítés költsége. Kiváló választás abban az esetben is, ha korlátozott árammennyiség áll rendelkezésre a töltő vagy töltőcsoport működtetéséhez. Kompatibilis okosmérővel (Etrel Load Guard vagy Phoenix Contact típusok) dinamikus töltésszabályozásra is kiválóan alkalmas! Kiváló választás nyilvános rendszerek kialakítására, kedvező ára miatt akár vállalkozások vagy nagyobb lakóközösségek számára is.

Mint valamennyi, általunk forgalmazott töltőállomás, az Etrel INCH PRO modellek is maradéktalanul megfelelnek a hatályos előírásoknak, mind a csatlakozási lehetőségek, mind az üzemeltetés, mind pedig az életvédelem terén.

A töltőberendezés többféle kivitelben kapható. Valamennyi modellben közös, hogy akár 22 kW (3 x 7,4 kW) töltés lehetőségét is biztosítani tud a felhasználó számára.  

A falra vagy akár oszlopra is szerelhető készülék bel- és kültérben egyaránt elhelyezhető. 

Az Etrel INCH PRO töltőberendezés ára - LAN kapcsolattal felszerelt kivitelben:

Csatlakozó aljzattal: 499.000,- Ft + ÁFA

7 m kábellel szerelve: 579.000,- Ft + ÁFA

Az Etrel INCH PRO töltőberendezés ára - GSM kapcsolattal felszerelt kivitelben:

Csatlakozó aljzattal: 529.000,- Ft + ÁFA

7 m kábellel szerelve: 599.000,- Ft + ÁFA

Dinamikus töltésszabályozó rendszer Etrel INCH PRO töltőállomásokhoz:

Etrel Load Guard CT (150A): 99.000,- Ft + ÁFA

Phoenix Contact EEM-MA371 CT (4000A): 259.000,- Ft + ÁFA

Az Etrel INCH PRO összefoglaló ismertetője letölthető az alábbi linken:

Kérdései vannak? Hívjon minket! +36-70-615-6348