Hírek, akciók

Hogy mindig képben legyen...

A 2021-es évben várható elektromos autók....

Előremutató jelenség  -  Bemutatkozott a KIA EV6

Autóversenyzés környezettudatosan  -  az Extreme E világa

VW Power Day  -  Horváth András összefoglalója

Az Új Hyundai IONIQ 5...

Volkswagen ID.3 vs. Tesla Model 3...

Merre is tart a Volkswagen...  és az elektromos autózás  -  Dalnoki Balázs VW Márkaigazgató szemével

Új állami támogatási rendszer az elektromos autók vásárlóinak !!!

3 fázisú inverter a Hyundai Kona modellekben !!! 

    A távol-keleti gyártók elektromos autóiban eddig szinte csak 1 fázisú inverterrel találkozhattunk. Most a Hyundai a Kona modell frissítéseként 3 fázisú, 11 kW töltési teljesítményre képes inverterrel szereli fel az új modelleket! Ennek a megoldásnak az egyik előnye, hogy az autót az eddigi 7,2 kW helyett nagyobb teljesítménnyel és ennek köszönhetően gyorsabban lehet majd feltölteni  -  a 64 kWh-s akkucsomaggal szerelt modellt az eddigi kb. 9 óra helyett már 6 óra alatt maximális töltöttségi állapotba hozhatjuk... A 11 kW-s inverter másik nagy előnye, hogy fázisonként 16A áramigényt jelent a használata, vagyis otthoni, lakóhelyi környezetben jóval kevésbé terheli meg az ingatlan elektromos hálózatát.... 

MAZDA MX-30

A gyártó ígérete szerint már idén elérhető lesz a MAZDA első tisztán elektromos meghajtású autója.  A 143 lóerős autó 265 Nm nyomatékával valódi vezetési élményt tud majd nyújtani a mindenkori sofőrjének! 

A magyarországi ár az immáron megemelt állami támogatással 10 millió Ft alatt lesz!

Várható újdonságok 2020-ban...

Hatalmas lépésre szánta el magát a Hyundai!!!

A koreai gyártó a következő 5 évben 86 milliárd dolláros befektetést tervez végrehajtani az elektromos autók gyártása kapcsán!

Ennek eredményeként a Hyundai Motor Group márkái (Hyundai, Kia, Genesis) 2025-ig a jelenlegi 9 típusról 23-ra bővítik a tisztán elektromos modellek számát!

Közeledik a VOLVO XC 40 Electric hivatalos debütálása!!!

A kiváló menetteljesítmények mellett nem marad el a márkánál megszokott biztonság sem!

Alább egy kis ízelítő az új XC 40 Electric modellről

Új DC töltőberendezés a kínálatunkban !!!

A DC töltők alkalmazása kapcsán általában két tényező az amely a felhasználás akadályát képezi... Az egyik a jelentős áramigény, a másik pedig az igen borsos, az AC töltőkhöz képest sokszoros ár....

Nos ezentúl sokkal könnyebben érhető el a DC töltés azon vállalkozások, szolgáltatók számára akiknek szüksége lenne a viszonylag gyors töltésre elfogadható áramfelhasználás és ár mellett !!!

A PK 30 DC típusú gyorstöltőnk tökéletesen teljesíti a fenti kívánalmakat! Max. 30 kW-os teljesítménye és 2.000.000,- Ft + ÁFA-s induló ára (1 normás - CHAdeMO vagy CCS -, falra építhető kivitel) igen versenyképessé teszi a berendezést az általa képviselt piaci szegmensben!

Napelemes rendszerek integrációja... nem is akárhogyan!

Az általunk forgalmazott Alfen AC töltők segítségével lehetőség van a töltők maximális töltőáramát dinamikusan korlátozni a többi fogyasztó hálózati terhelésének függvényében, hogy a teljes hálózati terhelés ne haladja meg a szolgáltató által biztosított maximális áramkapacitást. Ez a megoldás az áramhálózat túlterhelése nélkül biztosítja a mindenkor rendelkezésre álló áramkapacitás optimális kihasználását elektromos autó töltésére. Egyedi megoldásunk továbbá lehetővé teszi, hogy a rendelkezésre álló kapacitás akkor is maximálisan kihasználható legyen, ha a betáplálás is változó, így integrálható pl. napelemes rendszerekbe vagy egyéb időszakos és/vagy megújuló energiaforrást biztosító rendszerekbe. 

Kérdései vannak? Hívjon minket! +36-70-615-6348

Haladnak a fejlesztéseink.....

Szálloda tulajdonosok, üzemeltetők figyelem!

Töltőállomás üzemeltető szoftverrendszerünk integrálható szállodairányítási rendszerekbe!!!

Általános töltőpontintegrációs platformunk segítségével a kompatibilis töltőket meglévő szállodairányítási rendszerekbe tudjuk integrálni. A szállóvendég bejelentkezéskor kap egy RFID kártyát, mellyel a szállodai szoba ajtaját tudja nyitni. Ugyanezt a kártyát tudja használni az elektromos autójának a töltésére is a szálloda töltőállomásain. Távozáskor a recepción kapott számla a szálloda döntésétől függően tartalmazza a töltések ellenértékét. A töltőpont-integrációs platform használata a töltőpont és a backend közötti kommunikációt nem befolyásolja.A rendszer szabadon konfigurálható:

-  Az egyes kártyákhoz külön töltési jogosultság rendelhető;

- A szálloda töltőit csak a szállóvendégek használhatják, vagy külső elektromos autó-tulajdonosok is igénybe vehetik a töltési szolgáltatást elektromobilitás szolgáltatás keretében.

Kérdései vannak? Hívjon minket! +36-70-615-6348

Hivatalos MENNEKES értékesítő és szervizpartner lettünk!

Együttműködésünk a magyarországi forgalmazóval kiterjed a telepítésre, karbantartásra, javításra és a készülékek üzemeltetésére is! Amennyiben erre alkalmas modellt választ a felhasználó, akkor költségmegosztásra alkalmassá - köznapi nyelven fogalmazva fizetőssé - tudjuk tenni a berendezést teljeskörű töltőállomás üzemeltetési szolgáltatásunk révén! 

Volkswagen ID. típuscsalád

Sűrű tömött sorban érkeznek az előjegyzések a VW ID3 modelljére. Amennyiben információink helyesek, akkor az érdeklődés Magyarországról sem kisebb az autó iránt!

Éppen ezért már mi is készülünk testre szabott ajánlatainkkal az ID3 illő fogadására, annak érdekében, hogy a majdani tulajdonosok azonnal élvezhessék az otthoni töltés kényelmét!

Ha 3 fázis áll rendelkezésre az ingatlanon, akkor az ID modellek esetében 11 kW töltési kapacitás is elérhető aminek köszönhetően a legkisebb, 45 kWh-s akkucsomaggal felszerelt verziót 0-100%-ra kb. 4 óra alatt tudjuk feltölteni, de a legnagyobb akkucsomag esetében is - 77 kWh - akár teljes töltöttséget érhetünk el 7 óra alatt. Ez a megoldás óránként mintegy 70 km megtételére elegendő töltést képes biztosítani az autó számára.

A 3 fázisról történő töltés esetében a biztonságos és megbízható töltést már

nettó 279.000,- Ft-tól tudjuk biztosítani otthonában!

Az ár magában foglalja a töltőberendezés ára mellett a teljes kivitelezés költségeit is!!!

És... ne feledje.... Ha otthon tölt, akkor a közterületi töltőkhöz képest jelentősen olcsóbban töltheti fel autóját! A különbség annyira számottevő, hogy az otthoni töltőberendezés kiépítésének teljes ára akár 45.000 km alatt teljesen megtérülhet!!! 

Számoljon!!! Megéri!!! 

Kérdései vannak? Hívjon minket! +36-70-615-6348

A BMW Budapest Motors és KNZ Automotive akciója keretében, most még kedvezőbben oldhatja meg elektromos autója töltését - akár otthon is!

Amennyiben elektromos autójához a BMW Budapest Motors-nál rendeli meg a töltőberendezését telepítéssel együtt, és a telepítést a KNZ Automotive végzi, akkor a töltőberendezés gondtalan használatához most a telepítéstől számított első évben a karbantartást ingyen biztosítja Önnek a KNZ Automotive! Az akció visszavonásig vagy 2019. december 31. -ig érvényes! Ha érdeklik a részletek, akkor írjon nekünk ITT vagy érdeklődjön a +36-70-615-6348 telefonszámon!

Kérdései vannak? Hívjon minket! +36-70-615-6348