Hírek, akciók
Hogy mindig képben legyen...

Volkswagen ID. típuscsalád

Sűrű tömött sorban érkeznek az előjegyzések a VW ID3 modelljére. Amennyiben információink helyesek, akkor az érdeklődés Magyarországról sem kisebb az autó iránt!

Éppen ezért már mi is készülünk testre szabott ajánlatainkkal az ID3 illő fogadására, annak érdekében, hogy a majdani tulajdonosok azonnal élvezhessék az otthoni töltés kényelmét!

Amennyiben csak 1 fázis áll rendelkezésre az ingatlanon, akkor akár 7,4 kW töltési kapacitás is elérhető aminek köszönhetően a töltőberendezés a legkisebb, 45 kWh-s akkucsomaggal felszerelt verziót 0-100%-ra 6 óra alatt képes feltölteni, de a legnagyobb akkucsomag esetében is - 77 kWh - akár teljes töltöttséget érhetünk el egyetlen éjszaka folyamán. Ez a megoldás óránként mintegy 50 km megtételére elegendő töltést képes biztosítani az autó számára.

Az 1 fázisról történő töltés esetében a biztonságos és megbízható töltést már 

nettó 490.000,- Ft-tól tudjuk biztosítani otthonában!

Az ár magában foglalja a töltőberendezés ára mellett a teljes kivitelezés költségeit is!!!

És... ne feledje.... Ha otthon tölt, akkor a közterületi töltőkhöz képest jelentősen olcsóbban töltheti fel autóját! A különbség annyira számottevő, hogy az otthoni töltőberendezés kiépítésének teljes ára akár 45.000 km alatt teljesen megtérülhet!!!

Számoljon!!! Megéri!!!

Ha 3 fázis áll rendelkezésre az ingatlanon, akkor az ID modellek esetében 11 kW töltési kapacitás is elérhető aminek köszönhetően a legkisebb, 45 kWh-s akkucsomaggal felszerelt verziót 0-100%-ra kb. 4 óra alatt tudjuk feltölteni, de a legnagyobb akkucsomag esetében is - 77 kWh - akár teljes töltöttséget érhetünk el 7 óra alatt. Ez a megoldás óránként mintegy 70 km megtételére elegendő töltést képes biztosítani az autó számára.

A 3 fázisról történő töltés esetében a biztonságos és megbízható töltést már

nettó 620.000,- Ft-tól tudjuk biztosítani otthonában!

Az ár magában foglalja a töltőberendezés ára mellett a teljes kivitelezés költségeit is!!!

A BMW Budapest Motors és KNZ Automotive akciója keretében, most még kedvezőbben oldhatja meg elektromos autója töltését - akár otthon is!

Amennyiben elektromos autójához a BMW Budapest Motors-nál rendeli meg a töltőberendezését telepítéssel együtt, és a telepítést a KNZ Automotive végzi, akkor a töltőberendezés gondtalan használatához most a telepítéstől számított első évben a karbantartást ingyen biztosítja Önnek a KNZ Automotive! Az akció visszavonásig vagy 2019. december 31. -ig érvényes! Ha érdeklik a részletek, akkor írjon nekünk ITT vagy érdeklődjön a +36-70-615-6348 telefonszámon!