Termékkínálatunk otthoni töltésre

Ne feledje, mindenben számít hat ránk: Felmérés, tervezés, telepítés, karbantartás, szerviz...

Miért érdemes otthon gyorstöltőt használni?

A kifejezetten elektromos autók töltésére kifejlesztett töltőberendezések áthidalhatják a hagyományos konnektoros töltés esetében tapasztalt hátrányokat. Talán a leglényegesebb jellemző a sokkal biztonságosabb üzem, hiszen ezek a töltőberendezések a speciális felhasználáshoz méretezett, az európai töltőcsatlakozó szabványoknak megfelelő, szerelt kábelekkel használhatók. Ezen kábelek segítségével, a töltő berendezés kommunikálni képes az autóval, aminek következtében a töltés csak abban az esetben indul el, ha az autó és a töltőberendezés között a hibátlan elektromos csatlakozás létrejött. Ezenkívül a rendszer képes arra, hogy a töltési folyamat során figyelembe vegye a kábel maximális terhelhetőségét, ami megakadályozza a túlmelegedést. Ezek a biztonsági megoldások lehetővé teszik, hogy a töltőrendszer kihasználja a rendelkezésre álló teljes árammennyiséget.

Az általunk kínált töltési megoldások a helyszínen elérhető fázisok számától függően 3,7 kW-tól egészen 22 kW kapacitásig lefedik a töltési igényeket.

Töltőállomás értékesítés telepítéssel, egyedi megoldások tervezése, kivitelezése 

Megtervezzük, telepítjük komplett töltési rendszerét, legyen szó akár egy darab töltőről az Ön garázsában, vagy akár tucatnyi töltőberendezésről vállalatának parkolójában, parkolóházában!

Hívjon minket! +36-70-615-6348

Egyszerű, könnyen kezelhető Plug & Charge készülékek

Egyszerű Plug & Charge készülékek kulcsos használati korlátozással 

Ne feledje aktív töltésszabályozó rendszereinket, melyek segítségével tökéletesen kihasználhatja a töltés helyszínén az áramellátás adta lehetőségeket.  

Esetleg töltőkábelt keres? Aktuális kínálatunkat ITT érheti el. 

Kérdései vannak? Hívjon minket! +36-70-615-6348