Töltés helyszínére szabott megoldásaink

     Ha lehetőségünk van arra, hogy elektromos autónkat otthon töltsük, akkor mindenképpen érdemes szem előtt tartani a következő tényeket. Ha közterületi gyorstöltővel töltjük autónkat, akkor 1 kW áramért akár 120-250 Ft-ot is kifizethetünk, ezzel szemben az érvényes lakossági tarifával számolva otthon ezt max. 70 Ft-ból oldhatjuk meg!!! Hatalmas különbség!!! Már csak ezt szem előtt tartva is érdemes kialakítani a saját - pl. otthoni - töltés lehetőségét, hiszen az árkülönbözetet alapul véve a saját töltő kiépítésének költsége már akár 25.000 km alatt is megtérülhet!!!

     A költségek tekintetében ugyanez érvényes akkor is ha pl. társasházban szeretnénk megoldani autónk töltését. Természetesen ebben az esetben felmerül a költségmegosztás igénye, hiszen valahogy meg kell oldani azt, hogy a töltőberendezést ténylegesen használók fizessék az áramfogyasztás felmerülő költségeit. Az általunk kínált rendszerek esetében erre lehetőség van, így ez sem jelenthet akadályt a töltési megoldás társasházi, lakóközösségi kialakításában.

      Kínálatunkban nem feledkezünk meg a kis és középvállalkozásokról sem, hiszen számukra is kínálunk testre szabott megoldásokat annak érdekében, hogy az elektromos autózás adta lehetőségeket akár üzletileg is ki tudják használni.

   Természetesen a közterületeken elhelyezendő nyilvános töltőállomások kialakítására és üzemeltetésére is vannak megoldásaink, akár állandó, folyamatos, 0-24 órás távfelügyeleti megoldásokkal is!

Kérdései vannak? Hívjon minket! +36-70-615-6348

Ne feledje aktív töltésszabályozó rendszereinket, melyek segítségével tökéletesen kihasználhatja a töltés helyszínén az áramellátás adta lehetőségeket.