Megoldások Kisközösségek számára

Töltőállomások tervezése, telepítése társasházak, lakóközösségek számára

Gyorstöltés lehetősége kisközösségeknek

Az általunk telepítésre kerülő gyorstöltők megoldást jelenthetnek társasházak, zárt parkolóval rendelkező lakóközösségek elektromosautó-töltés igényének maradéktalan kielégítésére is.

Eve Single Pro-line
Eve Single Pro-line

Az elektromos autózás egyre gyorsuló ütemű terjedése életre hívja az "otthoni" töltés igényét, nem csak a magánházak, hanem a társasházak esetében is. Ebben az esetben viszont felmerül az egyéni elszámolás igénye, hiszen lehetővé kell tenni, hogy csak azokat terhelje az autók töltésének tényleges költsége, akik valóban használják a telepített töltőállomást.

Az általunk telepített rendszerek maradéktalanul megfelelnek az ilyen jellegű igényeknek is.

Mindemellett a társasházi ingatlanok mindenkori értékére is kedvezően hathat, ha a házhoz kapcsolódó szolgáltatások között az elektromos autó töltésének lehetősége is szerepel.

A szimpla töltőcsatlakozóval ellátott, 3,7 - 22 kW teljesítményű, zárt kisközösségi felhasználásra ajánlott megoldásaink már

nettó 399.000,- Ft-tól elérhetők !!!

A feltüntetett árban már a telepítés költsége is benne van!

A helytakarékos, dupla töltőcsatlakozóval ellátott, 2 x 3,7 - 22 kW teljesítményű, zárt kisközösségi felhasználásra ajánlott megoldásaink már

nettó 1.090.000,- Ft-tól elérhetők !!!

A feltüntetett árban már a telepítés költsége is benne van! 

Jó tudni...

Töltőegységeink töltőcsatlakozónkénti teljesítménye a gyakorlatban, pl. egy Renault Zoe R90 22kW modell esetében azt jelenti, hogy a töltési idő 0-100%-ra kb. 4 óra - ha csak 1 fázisról érhető el a táplálás. Amennyiben 3 fázis áll rendelkezésre, akkor a teljes töltöttség elérhető akár 1 óra és 45 perc leforgása alatt !

Csak összehasonlításképpen.... az autóhoz mellékelt, háztartási dugaljról (konnektorból) üzemeltethető vésztöltővel ugyanez 13 óra és 30 perc alatt érhető el...

Ne feledje:

Megoldást szállítunk Önnek !!!

Természetesen a töltő egységek telepítésével nem ér véget a tevékenységünk, hiszen a garanciaidőn belül és azon túl is átalánydíjas és/vagy eseti, fizetős karbantartási és javítási szolgáltatásokkal is állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Sőt, ha esetleg céges elektromos autót használ és - teljesen kézenfekvő módon - otthonában is tölti azt, akkor az általunk biztosított szoftvermegoldások segítségével a NAV által elfogadott módon elszámolhatja ezt a költséget az autót üzemben tartó vagy tulajdonló cég felé!

Ezen kívül nem csak a telepített töltő egységre gondolunk, hanem Önre is hiszen, igény szerint biztosítjuk teljes e-mobilitását annak érdekében, hogy Ön korlátlanul használhassa a rendelkezésre álló töltőállomások hálózatát nem csak Magyarországon, hanem szerte Európában is! Teljeskörű szoftvermegoldásainkról bővebben az Általános Ismertetőnkben olvashat.

Kérdései vannak? Hívjon minket! +36-70-615-6348