Szerviz

Hogy minden rendben menjen.... Mindig....

Általános szerviz szolgáltatás

     A telepített töltőállomás biztonságos üzeme érdekében mind a garancia időn belül, mind azon túl Általános szerviz szolgáltatást biztosítunk Ügyfeleink számára. Ezen szolgáltatás keretein belül, minden a töltőberendezést és az elektromos kiszolgáló segédberendezéseket érintő hiba javítását vállaljuk rövid határidővel. Az általunk elvégzett munkálatokra 24 hónap garanciát vállalunk, az általunk beépített segédberendezésekre pedig az aktuális gyártó/forgalmazó által nyújtott garancia érvényes. A szolgáltatással kapcsolatos díjakról ITT tájékozódhat.

Átalánydíjas karbantartási szolgáltatás

      A telepített töltőállomás biztonságos üzeme érdekében mind a garancia időn belül, mind azon túl átalánydíjas karbantartási szolgáltatást biztosítunk Ügyfeleink számára. Ezen szolgáltatás keretein belül, évente 2 alkalommal, előre egyeztetett időpontban az alábbi karbantartási és szerviz szolgáltatást biztosítjuk:

  • Töltőberendezés külső mechanikus ellenőrzése, ha szükséges tisztítása
  • Töltőberendezés belső mechanikus ellenőrzése, ha szükséges tisztítása
  • Vezetők és csatlakozási pontjaik ellenőrzése
  • A telepített segédberendezések működésének tesztelése, ellenőrzése különös tekintettel az életvédelmi eszköz(ök) ellenőrzésére

A szolgáltatás díjáról ITT tájékozódhat.

Vészelhárítás szolgáltatás

      A telepített töltőállomás biztonságos üzeme érdekében mind a garancia időn belül, mind azon túl amennyiben Ügyfelünk igénybe veszi Átalánydíjas karbantartási szolgáltatásunkat,  Vészelhárítás szolgáltatást biztosítunk számára.

      Amennyiben Ügyfelünk olyan hirtelen jelentkező hibába ütközik a töltő működése kapcsán, amelynek következtében az autóját nem tudja tölteni, úgy "24/7" üzemben, állandóan rendelkezésére áll telefonos diszpécser központunk, ahol először segíteni próbálunk a hiba megoldásában és ha ez nem végződik eredménnyel akkor tájékozódunk az Ügyféltől a hiba pontos leírását illetően. Ezután a bejelentés regisztrálásától számított 12 órán belül megkezdjük a hiba okának beazonosítását és kísérletet teszünk annak elhárítására.

   A vészelhárítási szolgáltatás keretén belül, évente 2 alkalommal, egymástól független eseményre vonatkozóan 30.000 Ft értékig átvállaljuk a szervizköltséget, vagyis Ügyfelünknek csak az ezen felüli költségeket kell megfizetnie.

    A vészelhárítás szolgáltatás díjtételei megegyeznek az Általános szerviz szolgáltatásaink díjtételeivel. Ezen szolgáltatás keretein belül, az általunk elvégzett munkálatokra 24 hónap garanciát vállalunk, az általunk beépített segédberendezésekre pedig az aktuális gyártó/forgalmazó által nyújtott garancia érvényes. A szolgáltatással kapcsolatos díjakról ITT tájékozódhat.