SigenStor

Intelligens energiatároló rendszerek

SigenStor moduláris energiatároló rendszer alapvető alkotóelemei:

SigenStor
SigenStor

- Sigen EC Energy Controller modul. Elérhető 1 és 3 fázisú kivitelben, 3-6 kW (1 fázis) illetve 5-25 kW (3 fázis) verziókban.

- Sigen EV DC autótöltő modul, 12,5 kW illetve 25 kW teljesítményű verziókban.

- Sigen Battery modul 5.0 kWh illetve 8.0 kWh kapacitással. 

- Akár 6 db akku modul is alkalmazható egyetlen rendszerben! 

- Az így elérhető kapacitás tartomány 5 - 48 kWh!!!

A SigenStor moduláris rendszer kiegészítő alkotóelemei: 


- Sigen PV Max Inverter. Ha nincs szükség energiatárolásra, csak a napelemek biztonságos működtetésére.

- Sigen Hybrid Inverter. Ha a napelemek biztonságos működtetése mellett jelenleg nincs szükség energiatárolásra, de a jövőben erre szükség lehet, akkor ez a modell az ideális választás.

- Sigen Gateway HomeMax. Amennyiben az energiatároló rendszer felhasználásával "szünetmentessé" szeretnénk tenni otthonunk energiaellátását, akkor kiváló megoldás lehet ez az eszköz! Amennyiben az energiaellátó rendszerünk éppen hálózati üzemben van és váratlan áramkimaradás lép fel, akkor a Gateway automatikusan átvált akkumulátor üzemmódra. A rendkívül gyors reakcióidőnek köszönhetően az átkapcsolást nem okoz még pillanatnyi áramkimaradást sem! 

- Sigen EV AC. 7 - 11 - 22 kW-os verzióban elérhető AC töltőberendezés, mely tökéletesen integrálható a SigenStor rendszerbe. Dinamikus terhelésmenedzsment, Wifi, Ethernet, 4G kapcsolattal rendelkezik, akár RFID használati korlátozással is alkalmazható, beépített kábeles (Type 1 vagy Type 2) illetve csatlakozó aljzatos kivitelben is elérhető. A beépített kábeles modellek esetében a kábel hossza 5 méter. A töltőberendezés elérhető fehér és világosszürke színben is.

- Sigen Power Sensor. 1 vagy 3 fázisú okos árammérő, RS485 kapcsolat a SigenStor rendszerelemekkel, 1%-os pontosság, direkt és áramváltós verzióban is elérhető. A direkt bekötésű verzió akár 100A-ig is használható. Az adatfrissítés sebessége 100 ms. 

- Sigen CommMod. 2G, 3G, 4G képes kommunikációs modul arra az esetre ha a vezetékes hálózat kiépítése nem lehetséges. A tökéletes és biztonságos adatkapcsolat érdekében mindenképpen ajánlott az Ethernet vezetékes kapcsolat kiépítése! 

A moduláris felépítés lehetővé teszi a telepített rendszerek későbbi bővítését alkalmazkodva a változó felhasználási igényekhez és feltételekhez. 

Kérdései vannak? Hívjon minket! +36-70-615-6348