KNZ eCharge

Aktív töltésszabályozó rendszerek

Magyarországon a lakóingatlanok többsége esetében a rendelkezésre álló árammennyiség  általában elegendő egy átlagos háztartás energiaellátására, de sok esetben kevésnek bizonyul, ha elektromos autó töltőt is szeretnénk használni. Ebben a helyzetben jelenthetnek nagy segítséget a KNZ eCharge aktív töltésszabályozó rendszerek. 


I.   Aktív töltésszabályozó rendszer fix értékű áramkorlátozással

Analóg töltésszabályozó rendszerünk kiváló és költséghatékony megoldást jelenthet magánházak esetében, amikor egyetlen töltőállomás működését kell szabályoznunk. Ebben az esetben egy másodlagos áramkorlátot hozunk működésbe akkor, ha a lakóingatlan teljes energia fogyasztása elér egy bizonyos értéket. Így biztosítható az ingatlan áramellátása és a töltőberendezés folyamatos működése is.

Analóg rendszerünk a Webasto Pure töltőberendezéssel együtt nettó        339.000,- Ft-tól érhető el. 


II.   Aktív töltésszabályozó rendszer dinamikus áramkorlátozással

Digitális töltésszabályozó rendszereink elsősorban több töltőállomást tartalmazó rendszerek esetében jelenthetnek kiváló megoldást. Ebben az esetben folyamatosan, valós időben valósítunk meg dinamikus áramkorlátozást a mindenkori, pillanatnyi áramfelhasználáshoz igazodva. Rendszereink lehetőséget adnak több töltőberendezés közös szabályozására is. Akár 50 töltőállomás egyidejű vezérlésére is lehetőség van, sőt akár 5 töltőberendezés csoport (akár 5 x 50 db töltő) működésének  kontrollja is megvalósítható.

Dinamikus töltésszabályozó rendszerünk a Webasto Next töltőberendezéssel együtt nettó 376.000,- Ft-tól érhető el. 

III. Energiamérő dinamikus töltésszabályozáshoz, MODBUS TCP protokollal

Siemens PAC 2200 / 5A (7KM2200-2EA30-1EA1) Energiamérő LAN vagy RS-485 kapcsolaton keresztül képes valós időben adatot szolgáltatni a MODBUS TCP protokollal rendelkező töltőberendezéseknek (pl. Webasto Next) a dinamikus töltésszabályozás működéséhez. A készülék működése áramváltót igényel!!!

119.000,- Ft + ÁFA

IV. Energiamérő dinamikus töltésszabályozáshoz

Siemens PAC 1600 energiamérő a Mennekes Amtron 2.0S töltőberendezéshez dinamikus töltésszabályozás működtetéséhez. A készülékcsomag tartalmazza a szükséges áramváltókat!!!

138.000,- Ft + ÁFA

Kérdései vannak? Hívjon minket! +36-70-615-6348

Amennyiben már rendelkezik töltőberendezéssel és gondja van az áramellátással, de nem lehetséges a bővítés, vagy túl magas lenne ennek költsége, akkor is tudunk segíteni!