KNZ eCharge

Aktív töltésszabályozó rendszerek

Magyarországon a lakóingatlanok többsége esetében a rendelkezésre álló árammennyiség  általában elegendő egy átlagos háztartás energiaellátására, de sok esetben kevésnek bizonyul, ha elektromos autó töltőt is szeretnénk használni. Ebben a helyzetben jelenthetnek nagy segítséget a KNZ eCharge aktív töltésszabályozó rendszerek. 


I.   Aktív töltésszabályozó rendszer fix értékű áramkorlátozással

Analóg töltésszabályozó rendszerünk kiváló és költséghatékony megoldást jelenthet magánházak esetében, amikor egyetlen töltőállomás működését kell szabályoznunk. Ebben az esetben egy másodlagos áramkorlátot hozunk működésbe akkor, ha a lakóingatlan teljes energia fogyasztása elér egy bizonyos értéket. Így biztosítható az ingatlan áramellátása és a töltőberendezés folyamatos működése is.

Analóg rendszerünk a Mennekes Amtron Compact töltőberendezéssel együtt 364.000,- Ft-tól érhető el. 


II.   Aktív töltésszabályozó rendszer dinamikus áramkorlátozással

Digitális töltésszabályozó rendszereink elsősorban több töltőállomást tartalmazó rendszerek esetében jelenthetnek kiváló megoldást. Ebben az esetben folyamatosan, valós időben valósítunk meg dinamikus áramkorlátozást a mindenkori, pillanatnyi áramfelhasználáshoz igazodva. Rendszereink lehetőséget adnak több töltőberendezés közös szabályozására is. Akár 50 töltőállomás egyidejű vezérlésére is lehetőség van, sőt akár 5 töltőberendezés csoport (akár 5 x 50 db töltő) működésének  kontrollja is megvalósítható.

Dinamikus töltésszabályozó rendszerünk a Mennekes Amtron Professional + töltőberendezéssel együtt 840.000,- Ft-tól érhető el. 

Amennyiben már rendelkezik töltőberendezéssel és gondja van az áramellátással, de nem lehetséges a bővítés, vagy túl magas lenne ennek költsége, akkor is tudunk segíteni!

Kérdései vannak? Hívjon minket! +36-70-615-6348