Volkswagen ID.3

Amennyiben csak 1 fázis áll rendelkezésre az ingatlanon, akkor akár 7,4 kW töltési kapacitás is elérhető aminek köszönhetően a töltőberendezés a legkisebb, 45 kWh-s akkucsomaggal felszerelt verziót 0-100%-ra 6 óra alatt képes feltölteni, de a legnagyobb akkucsomag esetében is - 77 kWh - akár teljes töltöttséget érhetünk el egyetlen éjszaka folyamán. Ez a megoldás óránként mintegy 50 km megtételére elegendő töltést képes biztosítani az autó számára.

Ha 3 fázis áll rendelkezésre az ingatlanon, akkor az ID modellek esetében 11 kW töltési kapacitás is elérhető aminek köszönhetően a legkisebb, 45 kWh-s akkucsomaggal felszerelt verziót 0-100%-ra kb. 4 óra alatt tudjuk feltölteni, de a legnagyobb akkucsomag esetében is - 77 kWh - akár teljes töltöttséget érhetünk el 7 óra alatt. Ez a megoldás óránként mintegy 70 km megtételére elegendő töltést képes biztosítani az autó számára.

A biztonságos és megbízható töltést már

nettó 299.000,- Ft-tól tudjuk biztosítani otthonában!

Az ár magában foglalja a töltőberendezés ára mellett a teljes kivitelezés költségeit is!!!

És... ne feledje.... Ha otthon tölt, akkor a közterületi töltőkhöz képest jelentősen olcsóbban töltheti fel autóját! A különbség annyira számottevő, hogy az otthoni töltőberendezés kiépítésének teljes ára akár 35.000 km alatt teljesen megtérülhet!!!

Számoljon!!! Megéri!!! 

Kérdései vannak? Hívjon minket! +36-70-615-6348