Kereskedelmi megoldások

Szolgáltatók, munkáltatók számára megoldást nyújtó töltőállomások 

Többlet szolgáltatást szeretne nyújtani Ügyfeleinek, Partnereinek vagy akár munkavállalóinak?


Itt a Megoldás!!!

Vállalkozások, szolgáltatók...

Eve Double Pro-line
Eve Double Pro-line

Amennyiben fejleszteni kívánja telephelye infrastruktúráját, igazán jövőbe mutató megoldás lehet az elektromos autókkal érkezők számára biztosított töltési lehetőség! Alkalmazhatja ezt a megoldást egyszerű szolgáltatás bővítésként vagy akár üzleti céllal megnyitva a töltőállomásokat a nagyközönség felé, vagy ha mindezt csak a munkavállalói vagy akár kiemelt Partnerei számára akarja csak lehetővé tenni, akkor az azonosítást igénylő rendszerek esetében szabályozhatja a hozzáférés lehetőségét.

Abban az esetben is kiváló vevő csalogató lehet a töltés biztosításának lehetősége ha az Ön vevőkörének jelentős része autóval érkezik. Természetesen nemcsak marketing fogásként alkalmazhatja, kínálhatja ezt a szolgáltatást, hanem akár fizetőssé is teheti a nagyközönség számára!

példák közületi telepítéseinkre
példák közületi telepítéseinkre

Figyelembe véve hogy az elektromos járművek hatótávolsága jelenleg még viszonylag korlátozottnak mondható, különösen figyelem felkeltő lehet a töltés lehetőségének kínálata, legyen szó szállodákról, bevásárlóközpontokról, parkolóházakról, szórakoztató centrumokról, de ide sorolhatjuk akár az autókereskedéseket, autószervizeket, benzinkutak is... a felhasználási lehetőségek határtalanok....

Figyelem!!!

A jelenleg hatályos törvényi szabályozás alapján Önnek mint vállalkozónak most is lehetősége van a társasági adója 50%-t elektromos autó töltők beszerzésére fordítani!!!

Szálloda tulajdonosok, üzemeltetők figyelem! 

Töltőállomás üzemeltető szoftverrendszerünk integrálható szállodairányítási rendszerekbe!!! 

Általános töltőpontintegrációs platformunk segítségével a kompatibilis töltőket meglévő szállodairányítási rendszerekbe tudjuk integrálni. A szállóvendég bejelentkezéskor kap egy RFID kártyát, mellyel a szállodai szoba ajtaját tudja nyitni. Ugyanezt a kártyát tudja használni az elektromos autójának a töltésére is a szálloda töltőállomásain. Távozáskor a recepción kapott számla a szálloda döntésétől függően tartalmazza a töltések ellenértékét. A töltőpont-integrációs platform használata a töltőpont és a backend közötti kommunikációt nem befolyásolja.A rendszer szabadon konfigurálható:

- Az egyes kártyákhoz külön töltési jogosultság rendelhető;

- A szálloda töltőit csak a szállóvendégek használhatják, vagy külső elektromos autó-tulajdonosok is igénybe vehetik a töltési szolgáltatást elektromobilitás szolgáltatás keretében.

Kérdései vannak? Hívjon minket! +36-70-615-6348

Napelemes rendszer telepítők, felhasználók figyelem!

Napelemes rendszerek integrációja... nem is akárhogyan! 

Az általunk forgalmazott Alfen AC töltők segítségével lehetőség van a töltők maximális töltőáramát dinamikusan korlátozni a többi fogyasztó hálózati terhelésének függvényében, hogy a teljes hálózati terhelés ne haladja meg a szolgáltató által biztosított maximális áramkapacitást. Ez a megoldás az áramhálózat túlterhelése nélkül biztosítja a mindenkor rendelkezésre álló áramkapacitás optimális kihasználását elektromos autó töltésére. Egyedi megoldásunk továbbá lehetővé teszi, hogy a rendelkezésre álló kapacitás akkor is maximálisan kihasználható legyen, ha a betáplálás is változó, így integrálható pl. napelemes rendszerekbe vagy egyéb időszakos és/vagy megújuló energiaforrást biztosító rendszerekbe.  

Kérdései vannak? Hívjon minket! +36-70-615-6348

Jó Tudni....

Újonnan létesítendő fizető parkolók, mélygarázsok vagy parkolóházak esetén a jelenleg érvényes előírások szerint minden 100 hagyományos parkolóhely után biztosítani kell hogy minimum 10 helyen kiépíthető legyen elektromos töltőállomás a burkolat megbontása nélkül...

A meglévő építmények esetében minden megkezdett 100 parkolóhelyből 2 helyen ki kell építeni az elektromos töltés lehetőségét...

A 300 nm alapterületet meghaladó méretű, alapvető fogyasztási cikkeket árusító üzletek parkolóinak esetében ugyancsak a fentiekben leírtak érvényesek, azaz a meglévő építmények esetében legalább 2 elektromos töltőt kell üzembe állítani minden megkezdett 100 parkolóhelyre vetítve, az új létesítmények esetében pedig minden 100 parkolóhely után 10 hely esetében biztosítani kell a kiépítés lehetőségét a burkolatok megbontása nélkül...

A fentiekben leírt rendelkezésekhez megszabott határidők:

Amennyiben az üzlet alapterülete meghaladja az 1500 nm-t, akkor 2019. január 1.

Ha az üzlet alapterülete 300-1500 nm között van, akkor település mérettől függően az alábbi határidők érvényesek:

20.000 lakosnál kisebb településeken 2026. január 1.

20.000-50.000 lakosú településeken 2020. január 1.

50.000 lakosnál nagyobb településeken 2019. január 1.

Természetesen a töltő egységek telepítésével nem ér véget a tevékenységünk, hiszen a garanciaidőn belül és azon túl is átalánydíjas és/vagy eseti, fizetős karbantartási és javítási szolgáltatásokkal is állunk ügyfeleink rendelkezésére. 

A fentiek mellett számos szolgáltatással állunk Partnereink rendelkezésére, mind a töltőállomások karbantartása, üzemeltetése,  mind pedig azok nyilvánossá tétele, széles körű használata kapcsán!

Kérdése van? Ne habozzon feltenni ! Keressen bennünket elérhetőségeinken !

Hívjon minket! +36-70-615-6348