Hyundai Kona Electric

Az autó beépített invertere 7,2 kW töltési kapacitást tesz lehetővé, aminek köszönhetően a töltőberendezés a kisebb, 39,2 kWh-s akkucsomaggal felszerelt verziót 0-100%-ra kb. 6 óra alatt képes feltölteni, de a nagyobb akkucsomag esetében is - 64 kWh - akár teljes töltöttséget érhetünk el egyetlen éjszaka folyamán. Ez a megoldás óránként mintegy 50 km megtételére elegendő töltést képes biztosítani az autó számára.

Az idei év második felétől a Hyundai a Kona modell frissítéseként 3 fázisú, 11 kW töltési teljesítményre képes inverterrel szereli fel az új modelleket! Ennek a megoldásnak az egyik előnye, hogy az autót az eddigi 7,2 kW helyett nagyobb teljesítménnyel és ennek köszönhetően gyorsabban lehet majd feltölteni - a 64 kWh-s akkucsomaggal szerelt modellt az eddigi kb. 9 óra helyett már 6 óra alatt maximális töltöttségi állapotba hozhatjuk... A 11 kW-s inverter másik nagy előnye, hogy fázisonként 16A áramigényt jelent a használata, vagyis otthoni, lakóhelyi környezetben jóval kevésbé terheli meg az ingatlan elektromos hálózatát....

Az általunk kínált, biztonságos és megbízható töltést már

nettó 299.000,- Ft-tól tudjuk biztosítani otthonában!

Az ár magában foglalja a töltőberendezés ára mellett a teljes kivitelezés költségeit is!!!

És... ne feledje.... Ha otthon tölt, akkor a közterületi töltőkhöz képest jelentősen olcsóbban töltheti fel autóját! A különbség annyira számottevő, hogy az otthoni töltőberendezés kiépítésének teljes ára akár 35.000 km alatt teljesen megtérülhet!!!

Számoljon!!! Megéri!!!

Kérdései vannak? Hívjon minket!  +36-70-615-6348