KNZ eBox

Készre szerelt kapcsolódobozok elektromos autó töltőkhöz

Az elektromos autó tulajdonosok az otthoni töltéshez szükséges berendezéseket gyakran az internetről szerzik be. Sajnos a különböző weboldalak nem részletezik azokat a segédberendezéseket amelyek elengedhetetlenül szükségesek egy elektromos autó töltő hosszú távú és biztonságos üzemeltetéséhez. Úgy is mondhatjuk, hogy az otthon kialakítandó töltéshez a töltőállomás beszerzésével még nem ért véget a folyamat...

A teljes védelem érdekében fontos a töltési rendszer túlfeszültség, túláram és hibaáram védelmének kialakítása is. Természetesen amikor egy kedves Ügyfelünk minket bíz meg a teljes rendszer kialakításával, akkor a kiépítésre vonatkozó, részletes ajánlatunkban ezek az eszközök, segédberendezések is szerepelnek. A KNZ eBox termékek azok számára jelentenek megoldást, akik a töltőberendezést már megvásárolták, de a fent említett eszközök még hiányoznak a biztonságos működéshez. Érdemes erre a témára odafigyelni, mert egyrészt az ezen segédberendezések hiányából bekövetkező hibákért a töltőberendezés gyártója nem vállal felelősséget, másrészt a töltőberendezés gyártója által vállalt garancia érvényességét is befolyásolhatja!!!

Készre szerelt kapcsolódobozaink:

Abban az esetben, ha a tervezett vagy már megvásárolt töltőberendezés rendelkezik DC szivárgóáram elleni védelemmel és a hálózat túlfeszültség védelemmel is el van látva, akkor tökéletes megoldást jelenthet a KNZ eBox A+ sorozat.


KNZ eBox 11 A+

Tökéletes megoldás 3 fázisú, 11 kW maximális teljesítményre képes AC töltőkhöz.

A csomag egy Legrand Plexo 1x12 modulos kapcsolódobozt tartalmaz készre szerelve Schrack gyártmányú, A+ típusú (BC654103) életvédelmi relével és kismegszakítóval. A belső kábelezés 6mm2-es kábelekkel történik, a kábelek a kötéseknél érvéghüvellyel vannak ellátva. A csomag tartalma továbbá 2+2 tömszelence 5x6mm2-es MT típusú kábelek bevezetéséhez. A készre szerelt kapcsolódoboz ára:

                                   65.000,- Ft + ÁFA


KNZ eBox 22 A+

A kapcsolódoboz kivitelezési paraméterei megegyeznek a 11 A+ típussal, azzal a különbséggel, hogy 3 fázisú, 22 kW maximális teljesítményre képes AC töltőkhöz készült.

70.000,- Ft + ÁFA

Abban az esetben, ha a tervezett vagy már megvásárolt töltőberendezés NEM rendelkezik DC szivárgóáram elleni védelemmel de a hálózat túlfeszültség védelemmel el van látva, akkor tökéletes megoldást jelenthet a KNZ eBox B sorozat. 


KNZ eBox 11 B

Tökéletes megoldás 3 fázisú, 11 kW maximális teljesítményre képes AC töltőkhöz.

A csomag egy Legrand Plexo 1x12 modulos kapcsolódobozt tartalmaz készre szerelve Schrack gyártmányú, B típusú (AR874103) életvédelmi relével és kismegszakítóval. A belső kábelezés 6mm2-es kábelekkel történik, a kábelek a kötéseknél érvéghüvellyel vannak ellátva. A csomag tartalma továbbá 2+2 tömszelence 5x6mm2-es MT típusú kábelek bevezetéséhez. A készre szerelt kapcsolódoboz ára:

145.000,- Ft + ÁFA


KNZ eBox 22 B

A kapcsolódoboz kivitelezési paraméterei megegyeznek a 11 B típussal, azzal a különbséggel, hogy 3 fázisú, 22 kW maximális teljesítményre képes AC töltőkhöz készült.

150.000,- Ft + ÁFA

Abban az esetben, ha a tervezett vagy már megvásárolt töltőberendezés rendelkezik DC szivárgóáram elleni védelemmel de a hálózat túlfeszültség védelemmel NINCS ellátva, akkor tökéletes megoldást jelenthet a KNZ eBox A+ T sorozat.


KNZ eBox 11 A+ T

Tökéletes megoldás 3 fázisú, 11 kW maximális teljesítményre képes AC töltőkhöz.

A csomag egy Legrand Plexo 2x12 modulos kapcsolódobozt tartalmaz készre szerelve Schrack gyártmányú, A+ típusú (BC654103) életvédelmi relével, kismegszakítóval és túlfeszültség védelemmel. A belső kábelezés 6mm2-es kábelekkel történik, a kábelek a kötéseknél érvéghüvellyel vannak ellátva. A csomag tartalma továbbá 2+2 tömszelence 5x6mm2-es MT típusú kábelek bevezetéséhez. A készre szerelt kapcsolódoboz ára:

135.000,- Ft + ÁFA


KNZ eBox 22 A+ T

A kapcsolódoboz kivitelezési paraméterei megegyeznek a 11 A+ T típussal, azzal a különbséggel, hogy 3 fázisú, 22 kW maximális teljesítményre képes AC töltőkhöz készült.

145.000,- Ft + ÁFA

Abban az esetben, ha a tervezett vagy már megvásárolt töltőberendezés NEM rendelkezik DC szivárgóáram elleni védelemmel és a hálózat túlfeszültség védelemmel SINCS ellátva, akkor tökéletes megoldást jelenthet a KNZ eBox B T sorozat. 


KNZ eBox 11 B T

Tökéletes megoldás 3 fázisú, 11 kW maximális teljesítményre képes AC töltőkhöz.

A csomag egy Legrand Plexo 2x12 modulos kapcsolódobozt tartalmaz készre szerelve Schrack gyártmányú, B típusú (AR874103) életvédelmi relével, kismegszakítóval és túlfeszültség védelemmel. A belső kábelezés 6mm2-es kábelekkel történik, a kábelek a kötéseknél érvéghüvellyel vannak ellátva. A csomag tartalma továbbá 2+2 tömszelence 5x6mm2-es MT típusú kábelek bevezetéséhez. A készre szerelt kapcsolódoboz ára:

205.000,- Ft + ÁFA


KNZ eBox 22 B TF

A kapcsolódoboz kivitelezési paraméterei megegyeznek a 11 B T típussal, azzal a különbséggel, hogy 3 fázisú, 22 kW maximális teljesítményre képes AC töltőkhöz készült.

215.000,- Ft + ÁFA


A termékek elérhetősége: A KNZ eBox termékek rendelésre készülnek. Az elkészült kapcsolódobozt az általunk kiállított díjbekérő/előlegszámla kifizetésétől számítottan 7-10 munkanapon belül szállítjuk le a Megrendelőnek. A kiszállítás Magyarország területén díjmentes! 

A KNZ eBox választék egyszerűen áttekinthető az alábbi táblázat letöltésével:

Kérdései vannak? Hívjon minket! +36-70-615-6348

Amennyiben már rendelkezik töltőberendezéssel és gondja van az áramellátással, de nem lehetséges a bővítés, vagy túl magas lenne ennek költsége, akkor is tudunk segíteni! Tekintse meg erre vonatkozó oldalunkat ITT.