BMW i3/i3s

Ha mindössze 1 fázis áll rendelkezésre a telepített töltőállomás számára a töltés helyszínén, akkor akár 7,4 kW töltési kapacitás is elérhető aminek köszönhetően a töltőberendezés a legnagyobb, 42 kWh-s akkucsomaggal felszerelt verziót 0-100%-ra kb. 6 óra alatt képes feltölteni. A teljes töltöttséggel akár 330 km-t is megtehetünk. Ez a töltési megoldás óránként mintegy 50-60 km megtételére elegendő töltést képes biztosítani az autó számára.

Az autó beépített invertere megengedi a 3 fázisról történő töltést is. Ebben az esetben 11 kW töltési kapacitás is elérhető aminek köszönhetően a 42 kWh-s akkucsomaggal felszerelt autót 0-100%-ra kb. 4 óra alatt tudjuk feltölteni. Ez a megoldás óránként mintegy 75-90 km megtételére elegendő töltést képes biztosítani az autó számára. Csak érdekességképpen... Ha a töltéshez a falba épített aljzathoz folyamodunk, akkor kb. 19 órát venne igénybe a teljes töltöttség elérése...

A biztonságos és megbízható töltést már

nettó 299.000,- Ft-tól tudjuk biztosítani otthonában!

Az ár magában foglalja a töltőberendezés ára mellett a teljes kivitelezés költségeit is!!!

És... ne feledje.... Ha otthon tölt, akkor a közterületi töltőkhöz képest jelentősen olcsóbban töltheti fel autóját! A különbség annyira számottevő, hogy az otthoni töltőberendezés kiépítésének teljes ára akár 35.000 km alatt teljesen megtérülhet!!!

Számoljon!!! Megéri!!!

Kérdései vannak? Hívjon minket! +36-70-615-6348